Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Prezentacione veštine 2016

Prevaziđi tremu i osnaži se za efektne nastupe pred klijentima, poslodavcima, kolegama, publikom ili investitorima.

26 May

Datum početka

26/05/2016

Lokacija

Nova Iskra

17 Jun

Datum završetka

17/06/2016

Trajanje

3 nedelje / 6 termina

Jezik programa

Srpski

Programski slotovi

Čet / Pet

Kotizacija

180 EUR

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

Od profesionalaca se često očekuje da svoje ideje komuniciraju u najrazličitijim situacijama – na kafi sa potencijalnim klijentom, ispred platna uz powerpoint prezentaciju grupi menadžera, na podijumu pred nekoliko stotina učesnika konferencije. Ponekad za prezentaciju imamo 30 minuta za koje smo se spremali mesec dana, a ponekad svega 30 sekundi za koje nije bilo ni trena za pripremu. U okviru novog, intenzivnog kursa praktičnih veština koji predstavlja Nova Iskra, kroz konkretne primere i vežbe će se istraživati kako da pronađemo srž ideje, efektno struktuiramo izlaganje bez obzira na vreme i druge resurse, izgradimo mentalni i fizički mir i fokus i kako da se ostvari prirodan kontakt sa publikom, kroz pravilnu upotrebu svog glasa, očiju, ruku, čitavog tela i prostora koji nas okružuje.

Polaznike će voditi Relja Dereta, jedan od naših najiskusnijih profesionalaca u ovom polju, sa velikim iskustvom u radu sa pojedincima, timovima i čitavim organizacijama.

Pored vežbi koje se tiču verbalne i neverbalne komunikacije i artikulacije, tim Nove Iskre pripremiće praktične vežbe koje imaju za cilj da polaznike osposobe da samostalno pripremaju i grafički atraktivne, inovativne i interaktivne prezentacije. Posebno pripremljen pregled digitalnih alata obuhvatiće osnovnu obradu grafičkog materijala, pregled korišćenja onih popularnih (Powerpoint, Keynote) ali i nekih novih (Prezi) programa za prezentovanje, kao i drugih aplikacija i alatki koje mogu biti od koristi za vizuelno predstavljanje ključnih elemenata prezentacije, kako bi se maksimalizovala njena uspešnost.

Svi zainteresovani koji se prijave i uplate avans do petka 13. maja ostvaruju popust od 10%!

Realizaciju kursa Prezentacione veštine podržala je Razvojna agencija Srbije.

 

Nauči da artikulišeš ideju i savladaj praktične veštine dikcije, neverbalne komunikacije i pripreme grafičkih i interaktivnih prezentacija!

Kome je namenjeno?

Kurs je namenjen svima onima koji se nalaze pred izazovom da pripreme kvalitetnu prezentaciju, bilo za potrebe pronalaženja posla, prilaza investitorima, predstavljanja ideje svom timu ili medijskog nastupa i PR obraćanja.

Šta dobijam?

Kurs Prezentacione veštine podrazumeva:

– 20+ sati intenzivnog praktičnog rada

– Artikulacija željene poruke i cilja

– Prevazilaženje treme

– Neverbalna komunikacija i dikcija

– Kompletna priprema prezentacije i komunikacije

– Simulacija nastupa i držanje pažnje

– Vežbe: pitch, Keynote, sastanak tima…

– Javni/medijski nastup

– Analize dobrih i loših praksi

– Osnove grafičke pripreme prezentacija

– Prezi, Keynote, Powerpoint i drugi savremeni alati za pripremu interaktivnih prezentacija

– Gostujuća predavanja

– Osveženje i kafa

Pored ličnog oslobađanja, prevazilaženja treme i razvoja artikulacije, kurs će polaznicima pomoći da konceptualno pripreme svoje prezentacije, da održe pažnju onih koji ih slušaju i da svoj “delivery” učine uverljivim, kredibilnim i efektnim.

 

Sertifikat

Nakon završetka kursa dobićete sertifika to kompletiranoj obuci.

Predavači

Relja Dereta

Trener komunikacijskih veština

Relja Dereta poseduje preko 15 godina iskustva gotovo svakodnevnog podučavanja i javnog nastupa. Jedan je od osnivača i direktor firme Epic Assistants, gde kao konsultant i trener prezentacijskih i komunikacijskih veština savetuje svetske eksperte, menadžere, naučnike, predavače, kreativne radnike i druge u formulisanju njihovih ideja. Sarađivao je sa vodećim kompanijama u zemlji, regionu i šire, uključujući Microsoft, Amazon, Telenor, VIP mobile, Erste Bank, OTP Banka, Nordeus i drugi. Kao instruktor argentinskog tanga i koordinator projekata u Institutu Tango Natural, pomogao je u izgradnji Instituta u najveću organizaciju tog tipa u Evropi. Osnivač je Škole aktivizma, gde je stotine mladih učilo kako da osmisli i sprovede svoje ideje. Član je Upravnog odbora NVO Građanske inicijative i Savetodavnog odbora NVO Kreativno mentorstvo.

Nana Radenkovic

Nana Radenković

Suosnivačica Nove Iskre, menadžerka edukacije

Dizajnira i sprovodi mentorske programe, obuke i radionice za mlade, profesionalce, organizacije i kompanije zainteresovane za transformaciju svog poslovanja, kao i za poboljšanje ukupnog iskustva saradnje i inoviranja. Magistrirala je Menadžment u kulturi, interkulturalizam i medijaciju na Balkanu na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, sa velikim iskustvom rada u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Članica je Savetodavnog odbora Kreativnog mentorstva, a trenutno podržava brojne startapove i timove kroz unapređenje njihovih veština saradnje i timske kulture u programima kao što su: Raising Starts, Smart Start, D inkubator, Ninja Accelerator, Playing Narratives, Upgrade, Serbia Innovates, Preduzmi ideju i slično. Bila je profesorka na Fakultetu za medije i komunikacije i mentorka u Nelt edukativnom programu.

Koordinator programa

Relja Bobić

relja@novaiskra.com

00 38 (0) 11 4051 897